RODO

 

Z dniem 25.05.2018 r. Zakłady Przemysłu Ziemniaczanego w Pile ZETPEZET sp. z o.o stosują przepisy o ochronie danych osobowych zgodnych z Rozporządzeniem Parlamentu Europejskiego i Rady (UE) 2016/679 z dnia 27.04.2016 r. w sprawie ochrony osób fizycznych w związku z przetwarzaniem danych osobowych i w sprawie swobodnego przepływu takich danych oraz uchylenia dyrektywy 95/46/WE (ogólne rozporządzenie o ochronie danych – RODO)

 

Administratorem Bezpieczeństwa Informacji/Inspektorem Ochrony Danych jest:
Arleta Klóska; tel. 67 212 27 10 w. 32; e-mail: a_kloska@zetpezet-pila.com.pl”

 

 

Klauzula informacyjna –  umowy cywilno – prawne

Zgodnie z art.13 ust. 1 i 2 ogólnego rozporządzenia o ochronie danych osobowych z dnia 27 kwietnia 2016 r. informuję, że:

  1. Administratorem Pani/Pana danych osobowych są:

Zakłady Przemysłu Ziemniaczanego w Pile ZETPEZET sp. z o.o

Ul. Młodych 30 64-920 Piła

  1. Kontakt z IODO

e-mail: a_kloska@zetpezet-pila.com.pl

Tel. 67 212 27 10 w. 32

  1. Pani/ Pana dane osobowe przetwarzane będą w celu wykonania operacji na tych danych osobowych takie jak: zbieranie, utrwalanie, przechowywanie, opracowywanie, zmienianie, udostępnianie i usuwanie, na podstawie art. 6 ust. 1 pkt. b ogólnego Rozporządzenia o ochronie Danych Osobowych.
  2. Pani /Pana dane osobowe nie będą przekazywane do państwa trzeciego.
  3. Pani/ Pana dane osobowe będą przechowywane przez okres: do czasu obowiązywania umowy.
  4. Posiada Pani/Pan prawo dostępu do treści swoich danych oraz prawo ich sprostowania, usunięcia, ograniczenia przetwarzania, prawo do przenoszenia danych, prawo wniesienia sprzeciwu.
  5. Ma Pani/Pan prawo wniesienia skargi do UODO, gdy uzna Pani/Pan, iż przetwarzanie danych osobowych Pani/Pana dotyczących narusza przepisy ogólnego rozporządzenia o ochronie danych osobowych z dnia 27 kwietnia 2016 r.

Urząd Ochrony Danych Osobowych

  1. Stawki 2  00-193 Warszawa Infolinia: 606-950-000
  2. Podanie przez Panią/Pana danych osobowych jest warunkiem zawarcia umowy cywilno – prawnej.
  3. Pani/ Pana dane osobowe będą przetwarzane w systemie informatycznym.
  4. W przypadku naruszenia ochrony danych osobowych które Pani/Pana dotyczą zostanie Pani/Pan zawiadomiony na piśmie.

 

Klauzula informacyjna –  kandydaci do pracy

Zgodnie z art.13 ust. 1 i 2 ogólnego rozporządzenia o ochronie danych osobowych z dnia 27 kwietnia 2016 r. informuję, że:

  1. Administratorem Pani/Pana danych osobowych są:

Zakłady Przemysłu Ziemniaczanego w Pile ZETPEZET sp. z o.o

Ul. Młodych 30 64-920 Piła

  1. Kontakt z IODO:

e-mail: a_kloska@zetpezet-pila.com.pl

  1. Pani/ Pana dane osobowe przetwarzane będą w celu wykonania operacji na tych danych osobowych takie jak: zbieranie, utrwalanie, przechowywanie, opracowywanie, zmienianie, udostępnianie i usuwanie, na podstawie art. 6 ust. 1 pkt. a ogólnego Rozporządzenia o Ochronie Danych Osobowych z 27.04.2016 r. oraz Kodeksu Pracy z dnia 26.06.1974 r.
  2. Pani /Pana dane osobowe nie będą przekazywane do państwa trzeciego.
  3. Pani/ Pana dane osobowe będą przechowywane przez okres: 6 miesięcy
  4. Posiada Pani/Pan prawo dostępu do treści swoich danych oraz prawo ich sprostowania, usunięcia, ograniczenia przetwarzania, prawo do przenoszenia danych, prawo wniesienia sprzeciwu, prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzani, którego dokonano na podstawie zgody przed jej cofnięciem.
  5. Ma Pani/Pan prawo wniesienia skargi do UODO, gdy uzna Pani/Pan, iż przetwarzanie danych osobowych Pani/Pana dotyczących narusza przepisy RODO.

Urząd Ochrony Danych Osobowych

  1. Stawki 2 00-193 Warszawa
    Infolinia: 606-950-000
  2. Podanie przez Panią/Pana danych osobowych ma na celu zgłoszenie chęci podjęcia pracy (złożenie CV) i tylko przetwarzane na potrzeby rekrutacji.
  3. Pani/ Pana dane osobowe będą przetwarzane w systemie informatycznym.
  4. Ma Pani/Pan prawo do: poprawiania, usunięcia  danych osobowych i ograniczenia przetwarzania.
  5. W przypadku naruszenia ochrony danych osobowych które Pani/Pana dotyczą zostanie Pani/Pan zawiadomiony na piśmie.

Klauzula informacyjna – kierowcy

Zgodnie z art.13 ust. 1 i 2 ogólnego rozporządzenia o ochronie danych osobowych z dnia 27 kwietnia 2016 r. informuję, że:

  1. Administratorem Pani/Pana danych osobowych są: Zakłady Przemysłu Ziemniaczanego w Pile ZETPEZET sp. z o.o Ul. Młodych 30 64-920 Piła
  2. Kontakt z IODO

e-mail: a_kloska@zetpezet-pila.com.pl, tel. 67 212 27 10 w. 32

  1. Pani/ Pana dane osobowe przetwarzane będą w celu wykonania umowy dotyczących realizacji usług transportowych.
  2. Pani /Pana dane osobowe nie będą przekazywane do państwa trzeciego.
  3. Pani/ Pana dane osobowe będą przechowywane przez okres trwania umowy nie dłużej niż do przedawnienia roszczeń wynikających z treści umowy.
  4. Posiada Pani/Pan prawo dostępu do treści swoich danych oraz prawo ich sprostowania, usunięcia, ograniczenia przetwarzania.
  5. Ma Pani/Pan prawo wniesienia skargi do UODO, gdy uzna Pani/Pan, iż przetwarzanie danych osobowych Pani/Pana dotyczących, narusza przepisy ogólnego rozporządzenia o ochronie danych osobowych z dnia 27 kwietnia 2016 r.

Urząd Ochrony Danych Osobowych

  1. Stawki 2 00-193Warszawa Infolinia: 606-950-000
  2. Pani/ Pana dane osobowe będą przetwarzane w systemie informatycznym.
  3. W przypadku naruszenia ochrony danych osobowych które Pani/Pana dotyczą zostanie Pani/Pan zawiadomiony na piśmie.

 

Klauzula informacyjna – kontrahenci

Zgodnie z art.13 ust. 1 i 2 ogólnego rozporządzenia o ochronie danych osobowych z dnia 27 kwietnia 2016 r. informuję, że:

  1. Administratorem Pani/Pana danych osobowych są: Zakłady Przemysłu Ziemniaczanego w Pile ZETPEZET sp. z o.o Ul. Młodych 30 64-920 Piła
  2. Kontakt z IODO

e-mail: a_kloska@zetpezet-pila.com.pl, tel. 67 212 27 10 w. 32

  1. Pani/ Pana dane osobowe przetwarzane będą w celu wykonania umowy.
  2. Pani /Pana dane osobowe nie będą przekazywane do państwa trzeciego.
  3. Pani/ Pana dane osobowe będą przechowywane przez okres: 5 lat od końca roku kalendarzowego.
  4. Posiada Pani/Pan prawo dostępu do treści swoich danych oraz prawo ich sprostowania, usunięcia, ograniczenia przetwarzania.
  5. Ma Pani/Pan prawo wniesienia skargi do UODO, gdy uzna Pani/Pan, iż przetwarzanie danych osobowych Pani/Pana dotyczących, narusza przepisy ogólnego rozporządzenia o ochronie danych osobowych z dnia 27 kwietnia 2016 r.

Urząd Ochrony Danych Osobowych

  1. Stawki 2 00-193Warszawa Infolinia: 606-950-000
  2. Pani/ Pana dane osobowe będą przetwarzane w systemie informatycznym.
  3. W przypadku naruszenia ochrony danych osobowych które Pani/Pana dotyczą zostanie Pani/Pan zawiadomiony na piśmie.

Klauzula informacyjna – monitoring

Zgodnie z art.13 ust. 1 i 2 ogólnego rozporządzenia o ochronie danych osobowych z dnia 27 kwietnia 2016 r. informuję, że:

  1. Administratorem Pani/Pana danych osobowych są:

Zakłady Przemysłu Ziemniaczanego w Pile ZETPEZET sp. z o.o

Ul. Młodych 30 64-920 Piła

  1. Kontakt z IODO:

e-mail: a_kloska@zetpezet-pila.com.pl

  1. Informuję Panią/Pana, że monitoring na terenie zakładu zainstalowany jest w celach ochrony terenu zakładu i zachowania bezpieczeństwa pracowników, klientów oraz dostawców.
  2. Informuję Panią/Pana że, zapisy z monitoringu przechowywane będą nie dłużej niż 30 dni.
  3. Informuję Panią/Pana że dane z monitoringu nie będą przekazywane osobom trzecim, z wyjątkiem podmiotów upoważnionych na podstawie przepisów prawa.
  4. Posiada Pani/Pan prawo dostępu do treści swoich danych oraz ograniczenia ich przetwarzania.
  5. Ma Pani/Pan prawo wniesienia skargi do UODO, gdy uzna Pani/Pan, iż przetwarzanie danych osobowych Pani/Pana dotyczących narusza przepisy RODO.

Urząd Ochrony Danych Osobowych

  1. Stawki 2 00-193 Warszawa Infolinia: 606-950-000

CERTYFIKATY

UL. MŁODYCH 30
64-920 PIŁA

NIP: 764-17-68-106
REGON 570212835
Sąd Rejonowy w Poznaniu IX Wydz. Gospod. KRS 0000079715
NR BDO 000102317

Strona internetowa wykorzystuje pliki cookies oraz inne technologie WIĘCEJ INFORMACJI

Wraz z naszymi partnerami stosujemy pliki cookies (tzw. ciasteczka) i inne pokrewne technologie, które mają na celu:
• Zapewnienie bezpieczeństwa podczas korzystania z naszych stron
• Ulepszenie świadczonych przez nas usług poprzez wykorzystanie danych w celach analitycznych i statystycznych
• Poznanie Twoich preferencji na podstawie sposobu korzystania z naszej strony
Zakres wykorzystywania plików cookies możesz określić w ustawieniach Twojej przeglądarki. Bez wprowadzenia zmian ustawień, informacje w plikach cookies mogą być zapisywane w pamięci Twojego urządzenia.

Zamknięcie i dalsze korzystanie ze strony oznacza zgodę